Tünel fırınlar için tek başına, döner fırınlarda ise güçlü unların yanında yardımcı paçal olarak için kullanılır. 3-4 tabana üretim yapan hızlı yoğrulma ve fermantasyon sürelerine sahip seri üretim yapan fırınlara uygundur.
| Koku | Kendine has kokudadır |
|---|---|
| Renk | Kendine has beyaz renktedir |
Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği'ne Uygun Üretilmiştir.
Yabancı Madde İçermez
Min %98'i 212 mikronluk un eleğinden geçer
| Enerji (100 Gr) | 353 KCAL |
|---|---|
| Toplam Yağ | % 1,20 |
| Doymuş Yağ | % 0,24 |
| Karbonhidrat | % 74,31 |
| Şeker | % 1,34 |
| Protein Min. KM.de (100 Gr) | % 11,20 |
| Tuz | % 0,28 |
| * Tuz içeriği sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır. |
| Alerjen Uyarısı | GLUTEN İçerir |
|---|---|
| Saklama Koşulları | Kapalı , havadar , serin ve rutubetsiz ortamda her türlü koku maddelerinden uzak silolarda veya palet üzerinde , duvara temas etmeyecek şekilde depolanmalıdır |
| Kullanım Şekli | Elenerek kullanılmalıdır |
| Raf Ömrü | Uygun saklama koşullarında üretim tarihinden itibaren 6 aydır |