Taştaban, matador, borulu ve kara fırınlara uygundur. Döner ve tüner fırınlar için paçalın birinci unudur. Kuvvetli ve dirençli yapılıdır. Uzun süreli özlü yoğrulmaya elverişlidir. Hamurun taban bekleme süreleri oldukça uzun, fermantasyon kabiliyeti 4-5 tabana kadar toleranslıdır, su kaldırma yüksek, bıçak açma iyi, yüksek hacimli, düzgün iç yapılı ve ince kabukludur.
| Koku | Kendine has kokudadır |
|---|---|
| Renk | Kendine has beyaz renktedir |
Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği'ne Uygun Üretilmiştir.
Yabancı Madde İçermez
Min %98'i 212 mikronluk un eleğinden geçer
| Enerji (100 Gr) | 351 KCAL |
|---|---|
| Toplam Yağ | % 1,09 |
| Doymuş Yağ | % 0,22 |
| Karbonhidrat | % 73,23 |
| Şeker | % 1,07 |
| Protein Min. KM.de (100 Gr) | % 12,00 |
| Tuz | % 0,28 |
| * Tuz içeriği sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır. |
| Alerjen Uyarısı | GLUTEN İçerir |
|---|---|
| Saklama Koşulları | Kapalı , havadar , serin ve rutubetsiz ortamda her türlü koku maddelerinden uzak silolarda veya palet üzerinde , duvara temas etmeyecek şekilde depolanmalıdır |
| Kullanım Şekli | Elenerek kullanılmalıdır |
| Raf Ömrü | Uygun saklama koşullarında üretim tarihinden itibaren 6 aydır |