Bazlama üretiminde özellikle '' Beyaz renk Bazlama'' istenlen Ankara ve yöresi için özel üretimdir. Külü düşüktür. Enerji protein değerleri yüksektir. Ateşe dayanıklıdır üniform pişer, şeklini bozmaz , kalıpta değil ocak üzerinde pişirilmelidir.
Koku Aroma | Kendine has koku ve aromada |
---|---|
Renk | Kendine has beyaz renkte |
İçerik | Akışkan toz yapıda homojen buğday unu, C.Vit. (L-Askorbik Asit), Alfa Amilaz |
Kül Oranı Max (KM de) | % 0,60 |
---|---|
Rutubet Max. (KM.de) | % 13,50 |
Protein Min. KM.de (100 Gr) | % 11,00 |
Şeker | % 2,60 |
Karbonhidrat | % 71,50 |
Tuz | % 0,008 |
Lif |
% 1,90 |
Toplam Yağ | % 1,70 |
Enerji (100 Gr) | 349 KCAL |
Kapalı Havadar Serin ve Rutubetsiz yerde Plastik Palet üzerinde güneş ışığına direkt maruz bırakmadan muhafaza edilmelidir. Kullanmadan önce elemeniz unun performansını arttırır.
Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği'ne ve TS4500 Buğday Unu Standartlarına Göre Üretilmiştir.
Alerjen Uyarısı
Gluten İçerir. Eser miktarda soya ürünü içerebilir.
Raf Ömrü
Üretim Tarihinden İtibaren 6 Aydır.