Matador fırın Borulu ve Tünel fırınlarda Endüstriyel üretim Tost Ekmeği için kullanılmaktadır.kısa süreli yoğrulma ve fermantasyona uygundur. Fabrikasyon üretimlerde üretim sonrası kesme paketleme işlemlerine uygundur. Ekamiks kuvvetli undur, elastik yapılıdır, kolay işlenir, hacim alır, gözenek yapısı düngün incedir, tezgahta sertleşmez, yapışmaz, ufalanmaz kalın kabuk yapmaz. Uygun koşullarda muhafaza edildiğinde tazeliğini uzun süre muhafaza eder.
Koku Aroma | Kendine has koku ve aromada |
---|---|
Renk | Kendine has beyaz renkte |
İçerik | Akışkan toz yapıda homojen buğday unu, C.Vit. (L-Askorbik Asit), Alfa Amilaz |
Kül Oranı Max (KM de) | % 0,60 |
---|---|
Rutubet Max. (KM.de) | % 14,5 |
Protein Min. KM.de (100 Gr) | % 10,50 |
Şeker | % 2,10 |
Karbonhidrat | % 77,0 |
Tuz | % 0,03 |
Lif | % 0,90 |
Toplam Yağ | % 1,50 |
Enerji (100 Gr) | 346 KCAL |
Kapalı Havadar Serin ve Rutubetsiz yerde Plastik Palet üzerinde güneş ışığına direkt maruz bırakmadan muhafaza edilmelidir. Kullanmadan önce elemeniz unun performansını arttırır.
Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği'ne ve TS4500 Buğday Unu Standartlarına Göre Üretilmiştir.
Alerjen Uyarısı
Gluten İçerir. Eser miktarda soya ürünü içerebilir.
Raf Ömrü
Üretim Tarihinden İtibaren 6 Aydır.