Ekmeklik

  • Üretici Firma: Ulusoy Un . A.Ş. Çorlu  -  Samsun Üretim Tesisi
  • Tip: Ekamiks - Özel Amaçlı Buğday Unu   - Tost Ekmeği
  • Ambalaj: GIDA PAKETLEME YÖNETMELİĞİNE UYGUN 25 -50 KG  PP  Polipropilen Ambalajlarda   
  • İşletme Kayıt Belgesi no:  TR-19-K-000564       TR-55-K-000265

 Matador fırın  Borulu ve Tünel fırınlarda  Endüstriyel  üretim Tost Ekmeği için kullanılmaktadır.kısa süreli yoğrulma ve  fermantasyona uygundur. Fabrikasyon üretimlerde üretim sonrası kesme paketleme  işlemlerine uygundur. Ekamiks  kuvvetli undur,  elastik yapılıdır,  kolay işlenir, hacim alır, gözenek yapısı düngün incedir, tezgahta sertleşmez, yapışmaz, ufalanmaz kalın kabuk yapmaz. Uygun koşullarda muhafaza edildiğinde tazeliğini uzun süre muhafaza eder. 

Ürün Özellikleri

DUYUSAL ÖZELLİKLER
Koku AromaKendine has koku ve aromada
RenkKendine has beyaz renkte
İçerikAkışkan toz yapıda homojen buğday unu, C.Vit. (L-Askorbik Asit), Alfa Amilaz
KİMYASAL ÖZELLİKLER
Kül Oranı Max (KM de) % 0,60
Rutubet  Max. (KM.de) % 14,5
Protein Min. KM.de (100 Gr) % 10,50
Şeker % 2,10
Karbonhidrat % 77,0
Tuz % 0,03
Lif
 % 0,90
Toplam Yağ % 1,50
Enerji (100 Gr)  346 KCAL
Saklama Koşulları

Kapalı Havadar Serin  ve Rutubetsiz yerde Plastik Palet üzerinde güneş ışığına direkt maruz bırakmadan muhafaza edilmelidir. Kullanmadan önce elemeniz unun performansını arttırır.

Türk Gıda Kodeksi  Buğday Unu Tebliği'ne ve TS4500 Buğday Unu Standartlarına Göre Üretilmiştir. 

Alerjen Uyarısı

Gluten İçerir. Eser miktarda soya ürünü içerebilir.

Raf Ömrü

Üretim Tarihinden İtibaren 6 Aydır. 

Üretim Sertifikaları
  • ISO 9001:2015 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
  • ISO 22000:2005  GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ
  • ISO 14001:2015 ÇEVRE YÖNETİM SİSTEMİ                 
  • HELAL BELGESİ