Taştaban fırınlarda sıcak kazan simidi için özel üretimdir. Uzun süreli yoğurulma ve tezgahta bekleme sürelerine uygundur. Fitiller kopmaz parçalanmaz şeklini muhafaza eder. Ateşe dayanıklıdır.
Pişen ürün gevrek yapılıdır parlak canlı renklidir, erken bayatlamaz. Tek başına kullanılabilir. Makine ile üretiminde prosese göre yoğrularak kullanılmalıdır.
Koku Aroma | Kendine has koku ve aromada |
---|---|
Renk | Kendine has beyaz renkte |
İçerik | Akışkan toz yapıda homojen buğday unu, C.Vit. (L-Askorbik Asit), Alfa Amilaz |
Kül Oranı Max (KM de) | % 0,65 |
---|---|
Rutubet Max. (KM.de) | % 14,50 |
Protein Min. KM.de (100 Gr) | % 11,00 |
Şeker | % 0,95 |
Karbonhidrat | % 70,9 |
Tuz | % 0,08 |
Lif | % 1,65 |
Toplam Yağ | % 1,35 |
Enerji (100 Gr) | 344 KCAL |
Kapalı Havadar Serin ve Rutubetsiz yerde Plastik Palet üzerinde güneş ışığına direkt maruz bırakmadan muhafaza edilmelidir. Kullanmadan önce elemeniz unun performansını arttırır.
Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği'ne ve TS4500 Buğday Unu Standartlarına Göre Üretilmiştir.
Alerjen Uyarısı
Gluten İçerir. Eser miktarda soya ürünü içerebilir.
Raf Ömrü
Üretim Tarihinden İtibaren 6 Aydır.