Taştaban ve kara fırınlarda esmer renk Tandır Ekmeği için uygundur. Kendine has esmer renk ve aromaya sahiptir. Kül miktarı yüksektir. Uzun yoğrulma ve kısa fermantasyon süreleri ile seri üretime daha çok uygundur. Tek başına kullanılabilir. Tünel fırınlar için unumuz zayıf kalır güçlü unlarla paçal yapılmalıdır.
Koku Aroma | Kendine has koku ve aromada |
---|---|
Renk | Kendine has beyaz renkte |
İçerik | Toz akışkan yapıda buğday unu, ascorbik asit, alfa amilaz |
Koku Aroma | Kendine has koku ve aromada |
---|---|
Renk | Kendine has beyaz renkte |
İçerik | Toz akışkan yapıda buğday unu, ascorbik asit, alfa amilaz |
Kapalı, havadar serin ve rutubetsiz yerde palstik paletler üzerinde depolanmalıdır. Güneş ışığına direk maruz bırakılamaz